Massage

Het kleurige herfst seizoen is aangebroken en dat kun je merken. Vata dosha (lucht & ether) waait om je oren. Gevoelens van leegte of onrust, een droge huid & lage rugklachten zijn dan ook helemaal niet gek in deze periode. Wat kun je er zelf aan doen? Zorgen voor gronding met verwarmende kruiden oliën tijdens een Ayurvedische massage.

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage heeft een hartverwarmende werking en brengt jou weer in contact met je lijf. Het helpt je om de verbinding te herstellen tussen je mind, body & soul. Ayurvedische massages in therapievorm brengen je in een diepere ontspanning en terug in je lijf.  

Heb je last van slapeloosheid of kun je moeilijk in slaap komen, ervaar je een periode van stress, onrust of depressie?  Heb je concentratieproblemen, pijnlijke spieren, gewrichten of lage rugklachten? Welke reden je ook hebt; Ayurvedische massage is een oprechte weldaad voor je hele zijn.

Werkwijze

De Ayurvedische traditie ziet drie verschillende energieën (Vata, Pitta of Kapha) die zich in alles en iedereen manifesteren. In de intake kijk ik graag met jou welke zich bij jou het meeste manifesteert op dat moment. Daarna kies ik samen met jou een geschikte Ayurvedische kruidenolie. De olie die ik tijdens het masseren gebruik is verwarmd, waardoor de kruiden optimaal worden opgenomen in het lichaam.

Voorbereiding

De kruidenoliën zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en deze kunnen afgeven op je kleding. Het is fijn om hiermee rekening te houden. Draag het liefst loszittende kleding die eventueel vies mag worden. Ook het hoofd wordt meegenomen tijdens de massage en het haar wordt daardoor vettig. Ook een shawl o.i.d. is handig om mee te brengen om je hoofd en jezelf lekker in te stoppen na de massage.

Image
logo