×

Warning

For the extension Akeeba Backup Core package version 8.1.8 is available, but it requires at least PHP version 7.2 while your system only has 7.1.33

Food

​​​ "When diet is wrong, medicine is of no use. When diet is correct, medicine is of no need" 'Ayurvedic Proverb'

Gezondheid begint bij een optimaal werkende vertering, waarbij voeding wordt geabsorbeerd en voedingstoffen worden opgenomen – en afvalstoffen verbrand worden. Dit gaat niet alleen over de inname van voedsel, maar ook over de connectie mind, body & soul. Hierbij kun je o.a. denken aan het verteren van emoties. Ayurveda geeft specifieke richtlijnen, toepassingen en recepten die helpen om in balans te blijven. Elk advies varieert voor ieder persoon en is afhankelijk van allerlei persoonlijke factoren zoals: invloeden van het seizoen, leefsituatie en leeftijd.

Een simpele en directe toegang tot je eigen gezondheid is 'eten'. Weten wat jouw lichaam wel of niet kan verteren en absorberen. Je kunt de meest gezonde voeding eten, maar als jouw spijsvertering en absorptievermogen de voedingstoffen niet kunnen verteren en absorberen, dan werkt het averechts. Het wel bekende 'je bent wat je eet' zouden we eigenlijk moeten omdraaien naar 'je bent wat je verteert', om de gezondste versie van jezelf te kunnen worden.

Ayurvedisch consult  

Wat betekent ‘gezond eten’ nu precies voor jouw lichaam?

Heb je lichamelijke ongemakken zoals spijsverteringsproblemen?

Een brandend, opgeblazen of zwaar gevoel rond je maag/darmstreek?

Ben je vaak moe?

Wil je afvallen of juist aankomen?

Ben je benieuwd hoe je in balans kunt komen tijdens - of na je zwangerschap? Ook je baby of kind zijn welkom.

Is jouw menopauze aangebroken of ervaar je storingen in je menstruatiecyclus?

Ik wil graag samen met jou kijken naar een passende richting binnen Ayurveda om jouw  specifieke klachten te verhelpen. Ik wil je uitnodigen om echt te kiezen voor jezelf.

Ieder lichaam werkt anders en iedereen is uniek, daarom wil ik je zelfkennis over voeding en de werking van je eigen lichaamssysteem vergroten. Het is een basis die ik je meegeef in de vorm van een advies, aangepast aan jouw lichaamstype. Je krijgt een persoonlijk (coachings)gesprek en ontvangt een voedingsadvies op maat, inclusief recepten voor thuis.

' Let food be your first medicine and the kitchen be your first pharmacy '  

logo