Massage

Soms ben je simpelweg toe aan het onvangen van een diepere ontspanning en dan is een ontspanningsmassage een fijne keuze.  Deze massage is vooral gericht op het losmaken en verzachten van de spieren & gewrichten. Laat je meevoeren door de kracht van ont-spannen. Even een moment voor jezelf, waar je niets anders hoeft dan te relaxen.

Ben je zwanger, dan kun je vanaf de 4e maand van jouw zwangerschap een zwangerschapsmassage inplannen. Tijdens deze massage is er speciale aandacht voor jou & je kindje in je buik. Gericht op het verzachten en ontspannen van het buik, rug & bekken gebied. Ook de rest van het hele lichaam ontvangt alle aandacht waar dat nodig is. Je ligt vooral op je zij met allerlei zachte (rol) kussens ter ondersteuning om je heen. 

Een postnatale massage kun je inplannen na je zwangerschap. Deze massage is vooral gericht om weer rustig te landen en helpt het lichaam te herstellen. Het is ook mogelijk om deze massage thuis te ontvangen, zodat je dichtbij je baby kunt blijven en toch net dat beetje ontspanning kunt krijgen in deze roerige periode van je leven. We bespreken samen vooraf wat hierin de mogelijkheden zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes.

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage heeft een hartverwarmende werking en brengt jou weer in contact met je lijf. Het helpt je om de verbinding te herstellen tussen je mind, body & soul. Ayurvedische massages in therapievorm brengen je in een diepere ontspanning en terug in je lijf.  

Heb je last van slapeloosheid of kun je moeilijk in slaap komen, ervaar je een periode van stress, onrust of depressie?  Heb je concentratieproblemen, pijnlijke spieren, gewrichten of lage rugklachten? Welke reden je ook hebt; Ayurvedische massage is een oprechte weldaad voor je hele zijn.

Werkwijze

De Ayurvedische traditie ziet drie verschillende energieën (Vata, Pitta of Kapha) die zich in alles en iedereen manifesteren. In de intake kijk ik graag met jou welke zich bij jou het meeste manifesteert op dat moment. Daarna kies ik samen met jou een geschikte Ayurvedische kruidenolie. De olie die ik tijdens het masseren gebruik is verwarmd, waardoor de kruiden optimaal worden opgenomen in het lichaam.

Voorbereiding

De kruidenoliën zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en deze kunnen afgeven op je kleding. Het is fijn om hiermee rekening te houden. Draag het liefst loszittende kleding die eventueel vies mag worden. Ook het hoofd wordt meegenomen tijdens de massage en het haar wordt daardoor vettig. Ook een shawl o.i.d. is handig om mee te brengen om je hoofd en jezelf lekker in te stoppen na de massage.

Image
logo